Recomanacions de programari i maquinari per a desenvolupadors web

Equips informàtics utilitzats per dissenyadors web professionals

Els desenvolupadors d'aplicacions web i llocs web requereixen un programari particular, i potser fins i tot un maquinari en funció del que s'està fent.

A continuació es mostra la nostra llista del millor maquinari i programari disponible per als desenvolupadors web.

01 de 10

iMac 2.8GHz Intel Core i7

Apple iMac. Imatge cortesia de PriceGrabber

Vaig canviar de Windows a Macintosh el 2008, la compra d'un MacBook Pro de 15 polzades renovat. El 2010, tenia alguns problemes amb la targeta de vídeo (que va resultar ser un problema de recuperació), així que vaig aconseguir un iMac com a màquina de "préstec" mentre fixaven la meva MacBook Pro .

No vaig pensar que un monitor de 27 polzades realment anés a ser diferent de la configuració de la meva pantalla anterior amb dos monitors de 20 polzades. Però va ser molt agradable. Perdre aquest buit entre els monitors i donar-me un monitor principal molt més gran era massa bo per passar, així que vaig mantenir la màquina "préstec" i ara utilitzo el MacBook Pro com la meva màquina de còpia de seguretat i de viatge.

L'iMac té un processador Intel Core i7 de 2,8 GHz, 12 GB de RAM i un disc dur de 1 TB. Vaig aconseguir el processador i7 perquè faig l'edició de vídeo, i és més fàcil en un processador més ràpid. I em vaig quedar sense la memòria RAM perquè m'agrada executar molts programes alhora, com ara Photoshop, Dreamweaver, Firefox, Parallels, etc. Recomano fermament que, independentment del sistema que compreu, sempre feu el màxim de memòria tant com us pugui permetre si no podeu maximitzar la màquina. Més memòria mai no fa mal. Més »

02 de 10

MacBook Pro de 15 polzades

Vaig comprar el meu MacBook Pro com un model remodelat el 2008, i aquest mateix portàtil encara funciona bé. Aquest ordinador portàtil té 4 GB de RAM i un disc dur de 300 GB, de manera que és una mica més petit que la meva màquina principal. Però podeu obtenir models més nous amb més espai. Aquesta va ser la meva màquina principal durant dos anys, de manera que si no esteu buscant comprar dos ordinadors alhora, tenir una MacBook Pro com a màquina principal funcionarà bé. Encara prefereixo fer la majoria del meu treball a la pantalla iMac molt més gran, però això és excel·lent per als viatges i per a la sessió ocasional de la cafeteria. Més »

03 de 10

Ratolí de seguiment inalàmbric de Logitech

Trackball sense fil de Logitech. Imatge cortesia de PriceGrabber

Molta gent no li agrada aquest trackball perquè utilitza el polze per moure el ratolí. Tot i que pot trigar una estona a acostumar-me, he tornat gairebé depenent depenent d'aquest ratolí. He estat utilitzant una gairebé des que Logitech les va fer per primera vegada, i segueixo comprant nous per reemplaçar-los a mesura que moren. La majoria dels meus ha mort perquè les cordes són mastegades per les meves mascotes, així que ara busco el model sense fils. Tinc el trackman antic (compareu els preus) a la part superior del meu iMac, però faig servir el blau al meu portàtil perquè el dongle és petit! Gairebé no hi ha res sortint del costat. Aquest ratolí és ideal si tens algun tipus d'RSI, ja que realment no et mous els canells. Més »

04 de 10

Teclat USB d'Apple

Teclat USB d'Apple. Imatge cortesia de PriceGrabber

Utilitzo un teclat USB amb cable per al meu treball quotidià. Tot i que l'iMac ve amb un teclat sense fil, he trobat que era una mica massa petit per ser còmodes. I em falta tenir les tecles de fletxa i el teclat numèric. Apple ja no ven el teclat més gran, però podeu trobar-lo en línia i, de vegades, a altres minoristes. Encara utilitzo el teclat sense fils, però ho faig servir amb el meu iPad.

05 de 10

iPad 2

Vaig comprar un iPad quan va sortir i em va encantar. Així que, quan sortia l'iPad 2, vaig comprar un altre i vaig donar l'iPad al meu marit. M'agradaria dir que quan surti l'iPad 3, resistiré la necessitat de comprar-lo i donar el meu iPad 2 al meu fill, però és molt brillant!

Em sembla que l'iPad és inestimable per al meu treball com a dissenyador web, ja que tant el disseny es centra en els dispositius mòbils. Per tant, puc fer proves dels meus llocs des d'allà i sentir-me confiat sobre com es veuran. Però, sobretot, l'utilitzo per mantenir-lo actual en el camp. Tinc tots els meus feeds RSS carregats al meu iPad i busco llocs web sempre que puc. També ho faig servir per mantenir-se al dia amb el correu electrònic i l'he utilitzat per fer canvis a llocs web, publicar blocs i altres treballs relacionats amb el disseny web. No substitueix una computadora completa per fer feina, però per a solucions ràpides, és genial. I molt divertit!

06 de 10

Impressora i escàner làser en color All-in-One Samsung CLX-3175FN

Samsung CLX-3175FN. Imatge cortesia de Samsung

Tenim aquesta impressora i escàner làser a color multifunció (i una màquina de fax, encara que mai ho he fet servir) el 2008. Prefereixo les impressores làser, ja que considero que les impressions que realitzen són més professionals. A més, només hem comprat tinta una vegada en els dos anys que l'hem tingut. El color de les impressions és bo i escaneja molt bé. Una de les meves característiques preferides és que es tracta d'una impressora de xarxa, de manera que puc imprimir des de tots els ordinadors de la casa. També és bastant petit per a una impressora multifunció. Més »

07 de 10

Tallafocs de maquinari de seguretat

Netgear Firewall. Imatge cortesia de PriceGrabber

Tenim un tallafoc de maquinari Netgear configurat entre la nostra xarxa i Internet. Puc prendre la seguretat molt seriosament. També executeu antivirus a tots els fitxers que es carreguen al meu ordinador. Els ordinadors Macintosh no són tan propensos a malware com Windows, però no tinc cap risc. Més »

08 de 10

Dreamweaver

Dreamweaver CS5 Box Shot. Imatge cortesia Adobe

Dreamweaver és el meu editor web d'elecció en aquests dies. De vegades utilitzo Komodo Edit per editar text i fitxers HTML, però faig la major part del meu treball de disseny en Dreamweaver. M'agrada com manté i administra llocs sencers per a mi, de manera que tot el que he de fer és canviar al lloc on necessito treballar i començar a treballar. També té una gran integració amb altres productes d'Adobe com Photoshop i Fireworks.

09 de 10

Parallels

Parallels 7. Imatge cortesia de PriceGrabber

Parallels és un programari de virtualització de macOS que us permet executar Windows al vostre Mac. És ideal per fer proves en un entorn Windows sense necessitat de posar en marxa, ni tan sols tenir, un PC amb Windows.

Això és molt convenient. Podeu executar Windows 10 i Windows XP, per exemple, tot tenint la vostra Mac com a ordinador amfitrió. Més »

10 de 10

Un altre programari que utilitzo

Utilitzo molts altres programes per treballar periòdicament, incloent: